A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Párjával együtt nézi meg a szép fenekű lányokat Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka szerint a párkapcsolatába belefér egy kis csipkelődés, s elárulta: párjával együtt szokták megnézni a szép fenekű lányokat.
A Kárpáti Rebeka és Veréb Tamás által vezetett FEM3 Café szerda reggeli műsorában Hevesi Krisztina, szexuálpszichológus vendégeskedett. Témájuk a féltékenység volt, a szakértő pedig úgy gondolja: létezik egy bizonyos egészséges féltékenység, amely képes kis mennyiségben pikánssá teheti a kapcsolatot.

Kárpáti Rebeka, akinek nemrég kérte meg szerelme a kezét, ennek kapcsán árulta el, hogy előfordul: párjával, Völgyi Dániellel együtt nézik meg a csinos lányokat:
 - Szerintem én egészségesen vagyok féltékeny, már, ha van erre határ, vagy bármi. De nekem is van, hogy "úristen, nézd, hogy néz ki az a lány", "de gyönyörű volt az arca", vagy "milyen cicije volt" - mondta Kárpáti Rebeka a FEM Caféban. - Ezeket mi poénra vesszük, de nyilván én se vagyok vak. [...] Nyilván azért vagyok a párommal, mert szeretem, meg ő kell, de szerintem a kis csipkelődések néha beleférnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések