A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megdöbbentő dolgokat állít: ártatlanul ült öt évig a börtönben egy borsodi nő

Erdei-Nagy Annamária élete 2011-ben fordult pokolira, amikor megvádolták barátnője meggyilkolásával. A vád szerint kilökte egy panelhéz tizedik emeleti erkélyéről az asszonyt, miközben dulakodtak. Most azonban fordulat állt be az ügyben.
Bors nyomán a Tények számolt be arról, hogy szabadulása után a nő most azt állítja, nem gyilkosság, hanem öngyilkosság történt. Azon a 2011-es napon ugyanis átment barátnőjéhez a miskolci Király utca egyik panelházába, aki rendkívül fel volt dúlva, mivel főbérlője folyamatosan molesztálta és közösülni akart vele. Annamária megpróbálta megállítani az ámokfutást, ám őt is fenyegetni kezdte, majd bezárta a két asszonyt a lakásba.

A lány elkezdett sírni, majd a nyitott erkélyajtó felé futott, és kiugrott. 30 métert zuhant a tinédzserkorú Szilvia, majd szörnyethalt. A börtönből szabadult nő azt mondja, hiába szaladt utána, már csak a felsőjét tudta megérinteni. Mindeközben a zaklató állítólag végignézte a tragédiát az ajtó mögül, a zuhanás után pedig elmenekült. Azóta sem emeltek ellene vádat.

A tragikusan járt nő testvére ma is úgy gondolja, hogy gyilkosság történt. Kihangsúlyozta, nem haragszik Annamáriára, mert tudja, hogy véletlenül történt a tragédia. Ugyanakkor nehezményezi, hogy a főbérlő ellen azóta sem indult eljárás.

Annamária ma már párjával és 10 hónapos kisfiával él együtt.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések