A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hátborzongató: rejtélyes sötétség borult Oroszországra

Péntek délelőtt 11:30-tól három órán keresztül teljes sötétségbe borult egy Nagy-Britannia nagyságú terület Oroszországban. Azt még nem lehet tudni, miért is történt ez, de már több teória is született arról, hogy mi okozta az éjszakai sötétséget fényes nappal.
Egyesek szerint egy hatalmas felhő okozta a besötétedést, mások be nem jelentett napfogyatkozásra tippeltek, de olyan is volt, aki szerint egy titkos fegyver tesztelése sült el rosszul vagy az ufók tehetnek róla.

Valószínűbb magyarázat lenne, hogy egy futótűz okozta a légszennyezést, de egy olyan tűzesetről sem tudnak, ami elég közel volt és ekkora füsttel járt volna.

Az egyik helyi lakos szerint minden hirtelen sötétségbe borult és a hőmérséklet is lecsökkent, a lakásban az összes lámpát fel kellett kapcsolni, különben nem láttak semmit. Az utcára féltek kimenni, mert nehéz volt a levegő, mintha valami összeszorítaná a mellkasukat.

Arra egyelőre még nem derült fény, hogy is okozta ezt a különös jelenséget.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések