A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csak erős idegzetűeknek! Egy nő videóra vette, ahogy megszüli gyermekét a hátsó kertben

Saját kertjében, mindenféle segítség nélkül adott életet gyermekének egy nő, aki aztán cenzúra nélkül posztolta a szüléséről készített felvételt.
Sarah Schmid, aki a németországi Halle nevű városban él, összesen hat gyermeknek adott eddig életet, de mindegyik csemetét kórházon kívül hozta a világra. Az első alkalommal még a segítségére volt egy bába a 36 éves édesanyának, ám a többinél nem kérte senkinek sem a segítségét - szúrta ki a 24.hu. Egyik kisbabájának például egy svéd erdőben adott életet.

Sarah Schmid hatodik gyermekének megszülését saját hátsókertjében bonyolította le, s úgy döntött: megörökíti kisfia világrajövetelét, majd meg is osztja az eseményt az interneten.

Elmondása szerint akkor döbbent rá, hogy egyedül szeretné végigcsinálni a szüléseket, amikor egy kórházban dolgozott, s szüléseknél segédkezett.

"Néztem, ahogy az emberek kórházban szülnek, és azt gondoltam, én nem tudom ezt megcsinálni, ez nem nyugtató. Megértettem, hogy beavatkozás nélkül akarok szülni" - mondta a The Sunnak Sarah, s legutóbbi szülésénél még férje, Tim sem lehetett jelen.

Vigyázat a videóra való kattintással!


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések